Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - «اکبر امینیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری چک روابط متقابل دو کشور را تمرکز بر بخش های اقتصادی به خصوص صنعت، پتروشیمی، ماشین سازی، ماشین آلات حفاری، دارو و فناوری نانو اعلام کرد.

امینیان در گفت وگو با ایرنا با اشاره به سابقه 90 ساله روابط تهران و پراگ، جمهوری چک را برخوردار از بازار مناسبی برای برخی اقلام تولیدی ایران همانند محصولات پتروشیمی، کود، قیر، مبلمان، منسوجات و محصولات کشاورزی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: رئیس جمهوری روز یکشنبه در دیدار با برخی سفرا، با توجه به وضعیت فعلی کشور در داخل و منطقه، توسعه فعالیت های اقتصادی را مهم برشمرد.
به گفته وی، وزیر امور خارجه نیز همواره بر فعالیت نمایندگی های سیاسی و کنسولی جمهوری اسلامی در خارج از کشور در بخش اقتصادی و به خصوص در امر صادرات و همچنین در صورت لزوم بر واردات اقلام مورد نیاز کشور تاکید داشته است.
سفیرجمهوری اسلامی ایران در جمهوری چک در ادامه گفت: در شرایط فعلی مساله حائز اهمیت حل مشکل تبادلات مالی و بانکی است که البته چاره اندیشی هایی نیز انجام شده است. همچنین در زمینه توریسم و صنایع دستی، دو کشور می توانند با یکدیگر همکاری کنند.
وی افزود: مهمترین مسئله در روابط ایران و جمهوری چک این است که هیچ گونه سابقه منفی از چک در ذهن ایرانیان در زمینه مسایل سیاسی و فرهنگی وجود ندارد به طوری که آثار این روابط را می توان در علاقمندی دو کشور به گسترش روابط مشاهده کرد.
امینیان با نام بردن از ماشین سازی تبریز به عنوان نمونه ای از همکاری چندین ساله دو کشور در زمینه صنعت، گفت:در حوزه صنعت و البته از لحاظ تاریخی، رابطه ایران با چک در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی، قدیمی ترین است.
وی افزود: من به عنوان نماینده ایران درجمهوری چک از فعالیت هر بازرگان، فعال تجاری و اقتصادی ایرانی که بتواند درچک در زمینه واردات یا صادرات فعالیت کند، استقبال می کنم. سفارت در حوزه اختیارات خود آماده ارائه همه گونه تسهیلات، عرضه اطلاعات و فراهم کردن بازدید است.
وی تاکید کرد که با توجه به ارزش دلار، فرصت مناسبی برای صادرات کالاهای ایرانی به کشورهای دیگر بوجود آمده است که باید مغتنم شمرده شود و این امر در چارچوب اقتصاد مقاومتی قابل توجه خواهد بود.
امینیان گفت:ایران سالانه بالغ بر 3 میلیون دلار مبلمان به چک صادر می کند. وضعیت موجود بهترین فرصت برای صادرات اقلام ایرانی به سایر کشورها به خصوص چک است، زیرا پراگ از لحاظ اقتصادی وضعیت مطلوبی دارد و علاوه بر این می تواند در صادرات اقلام ایرانی به دیگر کشورهای اروپایی مهم باشد.
وی در خصوص نقش رسانه در ارتقای روابط دو کشور افزود: نقش رسانه و به خصوص نقش خبرگزاری رسمی ایرنا را در جامعه امروز نمی توان نادیده گرفت، زیرا این رسانه ها می توانند تاثیر مهمی در شناساندن بازار چک برای صادرکنندگان ایرانی داشته باشند. علاوه بر این، سفارت علاقمند است از امکانات رسانه ها برای معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی استقبال کند.
وی گفت:در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی تاکید کردم که سفارت ایران در جمهوری چک در ارائه اطلاعات مربوط به این کشور برای تجار، بازرگانان و توریست های ایرانی که بتوانند با این کشور ارتباط برقرار کنند، کوتاهی نخواهد کرد.
اروپام**9109**1590

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد امينيان جمهوري چك ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۵۸۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفت‌وگوی تلفنی امروز (پنجشنبه) مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.

طرفین در این گفت‌وگو با اشاره به وجود فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور، آمادگی متقابل برای توسعه بیش از پیش مناسبات را مورد تاکید قرار دادند.

امیرعبداللهیان در خصوص تحولات فلسطین، تاکید کرد: عمق فاجعه نسل کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌طلبد که تمامی کشورها برای برقراری آتش بس پایدار، رفع کامل محاصره انسانی، تبادل اسرا و جلوگیری از وقوع جنایات بیشتر رژیم اسرائیل در غزه تلاش کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به درخواست طرف استونیایی در خصوص کشتی توقیف شده در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران و آزادی خدمه استونی، اظهار داشت: کشتی توقیف شده که در آب‌های سرزمینی ایران رادار خود را خاموش کرده و امنیت دریانوردی را به خطر انداخته در توقیف قضائی قرار دارد، اما ایران همه خدمه آن را با نگاه انسانی آزاد کرده است و در صورت همراهی کاپیتان کشتی، امکان بازگشت آنها به کشورشان و از جمله استونی فراهم است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رعایت قوانین و مقررات دریایی از سوی تمامی کشتی‌ها در راستای حفظ امنیت دریانوردی امری ضروری و غیرقابل اجتناب است.

مارگوس تاساکانا، وزیر امور خارجه استونی نیز ضمن با اهمیت دانستن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که در سایه رفع موانع، مناسبات فی‌مابین بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه استونی همچنین با اشاره به بحران‌های منطقه‌ای، خواستار همکاری همه کشورها برای توقف جنگ در غزه شد.

وی از نگاه انسانی جمهوری اسلامی ایران برای آزادی خدمه کشتی توقیف شده قدردانی کرد.

کد خبر 6095271

دیگر خبرها

  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • آزادی ۵ نفر از صیادان ایرانی در کشور سیشل