Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

به نقل از پراگ دیلی، حزب کمونیست جمهوری چک با استناد به اینکه این قانون مانع از عادی‌سازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران می شود و به صادرات چک آسیب می زند، بار دیگر خواستار لغو قانونی شد که در سال 2000 به تصویب رسید و مانع از صادرات تجهیزات ساخت این کشور برای نیروگاه برق هسته‌ای بوشهر در ایران می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این حزب کمونسیت چک در سالهای 2009 و 2016 پیشنهاد لغو این قانون را مطرح کرده بود که به جایی نرسید.

این قانون که مصوبه سال 2000 است، در پاسخ به طرح یک شرکت جمهوری چک به تصویب رسید که قصد داشت تجهیزات تهویه هوا برای نیروگاه بوشهر صادر کند. این برنامه به شدت از سوی انگلیس و آمریکا مورد انتقاد قرار گرفت که در آن زمان مدعی بودند ایران از برنامه هسته‌ای صلح آمیز خود به عنوان پوششی برای پروژه هسته‌ای نظامی خود استفاده می کند. این قانون مانع از این می شد که شرکت‌های جمهوری چک خدمات، کالاها، اطلاعات یا اسنادی را در این زمینه به نیروگاه بوشهر صادر کنند.

حزب کمونسیت چک در توجیه ارائه پیشنهاد لغو این ممنوعیت در سال 2016 تاکید کرد: این تهدید که صادرات محصولات این کشور به منافع جمهوری چک آسیب می زند، به طور آشکارا از بین رفته است. هرچند مخالفان این پیشنهاد در پاسخ گفتند که نگران روابط پراگ با اسرائیل هستند.

رئیس اتاق بازرگانی چک در ژانویه 2016 از قانون گذاران کشورش خواست تا با لغو این ممنوعیت مخالفت کنند که این قانون مانع از این می شود که شرکت‌های چک با ایران قرارداد امضا کنند.

بنابر این گزارش وزارت امور خارجه جمهوری چک نیز با لغو ممنوعیت صادرات این تجهیزات به ایران موافق است چراکه معتقد است دلایل این ممنوعیت اکنون از بین رفته است.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۷۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان

تین نیوز

شرکت راه آهن قزاقستان (KTZ) صادرات کالاهای کشاورزی از طریق ریل به چین را به طور موقت ممنوع کرده است. KTZ این ممنوعیت را به دلیل  ازدحام در گذرگاه های مرزی با چین اجرایی می کند. هم اکنون در گذرگاه های مرزی دوستیک و خورگوس به ترتیب 180 و 100 واگن کالا در انتظار تخلیه و بارگیری هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل ایران، به گفته KTZ، راه آهن چین واگن ها را به موقع تخلیه نمی کند و از طرفی مسئولان چینی می گویند که ایستگاه های مرزی آنها بیش از حد بارگذاری نشده است. نشریه الدالا قزاقستان نیز اظهار کرده است که این مشکل ناشی از کمبود زیرساخت نیست، بلکه مسائل بوروکراتیک است که سازمان های دولتی قزاقستان باید آنها را حل کنند.

این ممنوعیت از 11 آوریل اعمال می شود و تا 20 آوریل ادامه خواهد داشت. این ممنوعیت مربوط به گندم، جو، دانه های روغنی و آرد است. در گذرگاه مرزی دوستیک، این ممنوعیت به کک نفتی و ذغال سنگ نیز تعمیم بافته است.

ترجیح ترانزیت بر صادرات در راه آهن قزاقستان نشان دهنده عزم راسخ این کشور در تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه ای است. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان